SMS-Service for når det er tid for å vedlikeholdslade ulike transportmidler

Om tjenesten

Vil du bli varslet om når det er på tide å sjekke batteriet? Meld deg på vår kostnadsfrie sms-tjeneste, så får du en påminnelse før hver ladedag.

Om et kjøretøy kun brukes i noen sesonger, er det viktig å lade batteriet med jevne mellomrom for at det skal fungere riktig og vare lenge. Med sms-tjenesten vår får du hjelp til å sørge for at båten, motorsykkelen eller bilen starter selv om den har stått ubrukt lenge.

KLIMASONE PÅVIRKER BATTERIET
Vi har delt inn Norge i tre soner: Sør-Norge, Midt-Norge og Nord-Norge. Grunnen er ganske enkelt at de forskjellige landsdelene har forskjellig klima. Derfor må du oppgi hvilken del av landet du bor i, når du skal registrere deg i vår sms-tjeneste.

HVOR OFTE VIL JEG MOTTA SMS?
Batterier til forskjellige typer kjøretøy må lades/vedlikeholdes på forskjellige tidspunkter. Noen kjøretøy brukes for eksempel bare visse tider av året. Derfor må du oppgi hvilken/hvilke kjøretøytype(r) du ønsker å motta sms-varsling for. Nedenfor ser du når vi sender ut sms for de forskjellige kjøretøyene.

  • MC, campingbil, båt, gressklipper og vannscooter
    Cirka 2 sms-er per sesong: én på våren før sesongen begynner, og én på høsten når sesongen er over.
  • Snøscooter
    Cirka 2 sms-er per sesong: én på høsten før sesongen begynner, og én på våren når sesongen er over.
  • Bil og terrengkjøretøy
    Cirka 1 sms per sesong: når det blir vintertemperatur i Nord-Norge, når det blir vintertemperatur i Midt-Norge og når det blir vintertemperatur i Sør-Norge.

Ved spesielle hendelser kan det hende vi sender ut flere sms-er, for eksempel i forbindelse med en sen frostperiode på våren.

PÅMELDINGSSKJEMA


Sør-Norge Midt-Norge Nord-Norge

Avregistrere sms-tjenesten